نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب تاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخص‌های خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 99-112]
  • آب بررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداری‌های صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]
  • آپامین بررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]
  • آغوز بررسی روش تغذیه آغوز بر عملکرد رشد و ایمونوگلوبین بزغاله های نژاد مورسیانو گرانادینا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 135-142]
  • آمیخته‌های بومی بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای بومی ایران و هلشتاین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 87-98]
  • آنتی‌اکسیدان تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیل‌های لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و آنزیم‌های کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
  • آنزیمهای فیبرولتیک اثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراسنجه‌های شکمبه‌ای میش‏های دالاق [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 59-74]

ا

  • ارزش غذایی تعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 83-96]
  • اسانس نانوکپسوله اثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
  • اسپری تأثیر اسپری غلظت‌های مختلف عصاره رزماری بر تخم‌مرغ‌‌های نطفه‌دار بر فراسنجه‌های جنینی و کیفیت جوجه [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 155-170]
  • استان مرکزی تاثیر غلظت‌های مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنی‌های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
  • اسید اگزالیک تاثیر غلظت‌های مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنی‌های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
  • اسید اوریک تاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخص‌های خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 99-112]
  • اسید اوریک تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
  • اسید چرب برآورد پارامترهای ژنتیکی وزن تخم، وزن زرده و اسیدهای چرب زرده در بلدرچین ژاپنی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 41-54]
  • اسیدی فایر کارآیی اسیدی‌فایر اپتوسید بر جمعیت باکتریایی بیماری‌زا، عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، متابولیت های خون و بافت شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 105-122]
  • اسید فرمیک تاثیر غلظت‌های مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنی‌های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
  • اسطوخدوس اثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
  • افزایش وزن بررسی پاسخ رشد و کارآیی مصرف خوراک در گوساله‌های از شیرگرفته شده هلشتاین بعد از مصرف مکمل متیونین پوشش‌دار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 45-58]
  • الیاف خام اثرات استفاده از تفاله گوجه فرنگی، سیب و هویج به عنوان روش غیرگرسنگی تولک‌بری در مرغ های تخمگذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 117-132]
  • القاء تولک اثرات استفاده از تفاله گوجه فرنگی، سیب و هویج به عنوان روش غیرگرسنگی تولک‌بری در مرغ های تخمگذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 117-132]
  • ال-کارنتین تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
  • امگا 3 تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیل‌های لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و آنزیم‌های کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
  • ایمنی اثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
  • ایمنی هومورال اثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
  • ایمنوگلوبین بررسی روش تغذیه آغوز بر عملکرد رشد و ایمونوگلوبین بزغاله های نژاد مورسیانو گرانادینا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 135-142]
  • اندازه‌ بدن بررسی پاسخ رشد و کارآیی مصرف خوراک در گوساله‌های از شیرگرفته شده هلشتاین بعد از مصرف مکمل متیونین پوشش‌دار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 45-58]

ب

  • بازده مصرف خوراک بررسی پاسخ رشد و کارآیی مصرف خوراک در گوساله‌های از شیرگرفته شده هلشتاین بعد از مصرف مکمل متیونین پوشش‌دار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 45-58]
  • بافت کلیوی تاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخص‌های خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 99-112]
  • برگ درخت خرما تأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخص‌های عملکرد رشدی و اقتصادی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
  • بره پرواری اثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 21-32]
  • بره پرواری تعیین زمان بهینه کشتار بره‌های نر پرواری نژاد افشاری با استفاده از منحنی ضریب تبدیل خوراک و منحنی سود [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 171-184]
  • برۀ پرواری اثر سطوح مختلف مکمل پروبیوتیک مخمری (ساکارومایسس سرویسیه) در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره‌های پرواری آمیخته زل×آتابای [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 3-20]
  • بز فراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
  • بزغاله بررسی روش تغذیه آغوز بر عملکرد رشد و ایمونوگلوبین بزغاله های نژاد مورسیانو گرانادینا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 135-142]
  • بز مرخز ارزیابی کیفیت و ارزش اقتصادی موهر تولیدی بز مرخز در استان کردستان [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 143-154]
  • بقا اثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
  • بلدرچین تاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه شده با جیره‌ی بر پایه گندم‌ حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
  • بلدرچین ‏تخم‏ گذار تعیین ترکیبات شیمیایی، عوامل ضدتغذیه ‏ای و قابلیت ‏هضم ایلئومی دانه کینوا خام و عمل ‏آوری شده در بلدرچین تخم‏ گذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 75-90]
  • بوته پنبه‏ اثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراسنجه‌های شکمبه‌ای میش‏های دالاق [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 59-74]

پ

  • پایداری هوازی اثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفه‌ای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
  • پراکسیداسیون لیپیدی اثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
  • پرتوتابی مقایسه روش‌های مختلف عمل‌آوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم برون‌تنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
  • پروبیوتیک اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
  • پروبیوتیک مخمری اثر سطوح مختلف مکمل پروبیوتیک مخمری (ساکارومایسس سرویسیه) در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره‌های پرواری آمیخته زل×آتابای [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 3-20]
  • پروتوزوآ اثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراسنجه‌های شکمبه‌ای میش‏های دالاق [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 59-74]
  • پروتئین اثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
  • پروتئین تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
  • پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه‌ای تأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه‌ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
  • پروژسترون بررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتی‌اکسیدان‌های آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
  • پودر طحال اثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]

ت

  • تیترآنتی‌بادی اثرات افزودن پودر خرفه(Portulace oleracea L.) با ویتامین E و ال –کارنیتین در جیره کم پروتئین بر ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 3-16]
  • تجزیه مقایسه روش‌های مختلف عمل‌آوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم برون‌تنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
  • تجزیه پذیری مقایسه روش‌های مختلف عمل‌آوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم برون‌تنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
  • تخمیر اثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفه‌ای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
  • تخمیر تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخم‌‌مرغ در مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
  • تخمین مصرف روزانه بررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداری‌های صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]
  • تعداد وعده بررسی روش تغذیه آغوز بر عملکرد رشد و ایمونوگلوبین بزغاله های نژاد مورسیانو گرانادینا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 135-142]
  • تفاله پرتقال تعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 83-96]
  • تفاله محصولات باغی اثرات استفاده از تفاله گوجه فرنگی، سیب و هویج به عنوان روش غیرگرسنگی تولک‌بری در مرغ های تخمگذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 117-132]
  • تلقیح لاپاروسکوپی بررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتی‌اکسیدان‌های آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
  • تمایز جمعیتی بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای بومی ایران و هلشتاین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 87-98]
  • تنش اکسیداتیو اثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
  • تنش سرمایی اثرات افزودن پودر خرفه(Portulace oleracea L.) با ویتامین E و ال –کارنیتین در جیره کم پروتئین بر ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 3-16]
  • تنوع ژنتیکی بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای بومی ایران و هلشتاین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 87-98]
  • تولیدشیر مقایسه‌ی عملکرد شبکه‌ی عصبی با برخی توابع ریاضی در پیش‌بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 133-142]
  • تولید شیر بررسی شبکه تنظیمی ژن‌های مؤثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی (GWAS) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 97-110]
  • تولیدمثل تأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه‌ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
  • تولید وکیفیت زهر بررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]

ج

  • جیره‌های کم پروتئین اثرات افزودن پودر خرفه(Portulace oleracea L.) با ویتامین E و ال –کارنیتین در جیره کم پروتئین بر ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 3-16]
  • جروسالم آرتیچوک اثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفه‌ای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
  • جوجه گوشتی اثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
  • جوجه گوشتی تأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخص‌های عملکرد رشدی و اقتصادی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
  • جوجه گوشتی ااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
  • جوجه‌ گوشتی اثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
  • جوجه های گوشتی کارآیی اسیدی‌فایر اپتوسید بر جمعیت باکتریایی بیماری‌زا، عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، متابولیت های خون و بافت شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 105-122]
  • جوجه های گوشتی سیستم ایمنی مقایسه اثرات محرک های رشد و ایمنی بر پایه گیاهان داروئی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 33-44]

خ

  • خارشتر اثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفه‌ی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
  • خارشتر اثرات جایگزینی سطوح مختلف خارشتر (Alhaghi maurorum L) بر عملکرد و فراسنجه‌های ایمنی و سلامت شترمرغ‌های 9 تا 15 هفته [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 111-126]
  • خرفه تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
  • خمیر شیرین بررسی تأثیر خمیر شیرین حاوی نانومکمل AVP-4 بر میزان تخم‌گذاری ملکه، اندازه جمعیت و خصوصیات بیوشیمیایی لاشه در کلنی های زنبور عسل (Apis mellifera) [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 123-134]
  • خوراک کامل تعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 83-96]

د

  • دانۀ کتان تأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه‌ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]

ذ

  • ذرت علوفه‌ای اثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفه‌ای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]

ر

  • ریخت شناسی روده ااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
  • رنگ الیاف ارزیابی کیفیت و ارزش اقتصادی موهر تولیدی بز مرخز در استان کردستان [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 143-154]
  • روی اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
  • رول مقوایی تأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخص‌های عملکرد رشدی و اقتصادی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]

ز

  • زایلاناز تاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه شده با جیره‌ی بر پایه گندم‌ حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
  • زنبورعسل بررسی تأثیر خمیر شیرین حاوی نانومکمل AVP-4 بر میزان تخم‌گذاری ملکه، اندازه جمعیت و خصوصیات بیوشیمیایی لاشه در کلنی های زنبور عسل (Apis mellifera) [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 123-134]
  • زنبورعسل تاثیر غلظت‌های مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنی‌های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
  • زنبور عسل ایرانی بررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]

س

  • سیلاژ اثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفه‌ای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
  • سیلاژ تعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 83-96]
  • سیلاژ ذرت اثرات افزودن سطوح مختلف پودر دانه جو بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تخمیری و تولید گاز سیلاژ کنگرفرنگی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 131-146]
  • سلنیوم اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
  • سموم گیاهی اثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
  • سویا مقایسه روش‌های مختلف عمل‌آوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم برون‌تنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
  • سوپراکسید دیسموتاز بررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتی‌اکسیدان‌های آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]

ش

  • شاخص‌های اقتصادی اثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفه‌ی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
  • شاخص‌های رشد اثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفه‌ی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
  • شاخص‌های عملکردی تأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخص‌های عملکرد رشدی و اقتصادی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
  • شبکه تنظیمی ژن بررسی شبکه تنظیمی ژن‌های مؤثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی (GWAS) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 97-110]
  • شبکه‌ عصبی مصنوعی مقایسه‌ی عملکرد شبکه‌ی عصبی با برخی توابع ریاضی در پیش‌بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 133-142]
  • شتر پرواری اثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفه‌ی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]

ص

  • صفات عملکردی و ایمنی اثرات جایگزینی سطوح مختلف خارشتر (Alhaghi maurorum L) بر عملکرد و فراسنجه‌های ایمنی و سلامت شترمرغ‌های 9 تا 15 هفته [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 111-126]

ض

  • ضریب تبدیل خوراک تعیین زمان بهینه کشتار بره‌های نر پرواری نژاد افشاری با استفاده از منحنی ضریب تبدیل خوراک و منحنی سود [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 171-184]
  • ضریب تخمیر اثرات افزودن سطوح مختلف پودر دانه جو بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تخمیری و تولید گاز سیلاژ کنگرفرنگی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 131-146]

ع

  • عصاره رزماری تأثیر اسپری غلظت‌های مختلف عصاره رزماری بر تخم‌مرغ‌‌های نطفه‌دار بر فراسنجه‌های جنینی و کیفیت جوجه [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 155-170]
  • علوفه مرتعی اثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفه‌ی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
  • عمل‏ آوری تعیین ترکیبات شیمیایی، عوامل ضدتغذیه ‏ای و قابلیت ‏هضم ایلئومی دانه کینوا خام و عمل ‏آوری شده در بلدرچین تخم‏ گذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 75-90]
  • عملکرد اثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
  • عملکرد ااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
  • عملکرد مقایسه اثرات محرک های رشد و ایمنی بر پایه گیاهان داروئی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 33-44]
  • عملکرد تولید تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخم‌‌مرغ در مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
  • عملکرد رشد اثر سطوح مختلف مکمل پروبیوتیک مخمری (ساکارومایسس سرویسیه) در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره‌های پرواری آمیخته زل×آتابای [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 3-20]
  • عملکرد رشد اثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 21-32]
  • عوامل‏ ضدتغذیه‏ ای تعیین ترکیبات شیمیایی، عوامل ضدتغذیه ‏ای و قابلیت ‏هضم ایلئومی دانه کینوا خام و عمل ‏آوری شده در بلدرچین تخم‏ گذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 75-90]

ف

  • فیتاز تاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه شده با جیره‌ی بر پایه گندم‌ حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
  • فراسنجه های جنینی تأثیر اسپری غلظت‌های مختلف عصاره رزماری بر تخم‌مرغ‌‌های نطفه‌دار بر فراسنجه‌های جنینی و کیفیت جوجه [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 155-170]
  • فراسنجه‌های خون اثرات جایگزینی سطوح مختلف خارشتر (Alhaghi maurorum L) بر عملکرد و فراسنجه‌های ایمنی و سلامت شترمرغ‌های 9 تا 15 هفته [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 111-126]
  • فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای اثر سطوح مختلف مکمل پروبیوتیک مخمری (ساکارومایسس سرویسیه) در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره‌های پرواری آمیخته زل×آتابای [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 3-20]
  • فسفر تاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه شده با جیره‌ی بر پایه گندم‌ حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
  • فسفولیپازA2 بررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]
  • فلاشینگ تأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه‌ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
  • فلزات سنگین بررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداری‌های صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]

ق

  • قابلیت هضم مقایسه روش‌های مختلف عمل‌آوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم برون‌تنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
  • قابلیت‏ هضم تعیین ترکیبات شیمیایی، عوامل ضدتغذیه ‏ای و قابلیت ‏هضم ایلئومی دانه کینوا خام و عمل ‏آوری شده در بلدرچین تخم‏ گذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 75-90]
  • قزوین بررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداری‌های صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]

ک

  • کاسنی اثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
  • کبد اثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در جیره‌‌های با انرژی بالا و پروتئین کم بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و وضعیت کبد چرب در مرغ‌های تخمگذار [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 19-38]
  • کردستان ارزیابی کیفیت و ارزش اقتصادی موهر تولیدی بز مرخز در استان کردستان [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 143-154]
  • کشمیر فراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
  • کیفیت پوسته تخم‌مرغ تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخم‌‌مرغ در مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
  • کیفیت جوجه تأثیر اسپری غلظت‌های مختلف عصاره رزماری بر تخم‌مرغ‌‌های نطفه‌دار بر فراسنجه‌های جنینی و کیفیت جوجه [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 155-170]
  • کلسترول اثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در جیره‌‌های با انرژی بالا و پروتئین کم بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و وضعیت کبد چرب در مرغ‌های تخمگذار [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 19-38]
  • کنجاله کلزا تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخم‌‌مرغ در مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
  • کنگرفرنگی اثرات افزودن سطوح مختلف پودر دانه جو بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تخمیری و تولید گاز سیلاژ کنگرفرنگی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 131-146]
  • کنه واروآ تاثیر غلظت‌های مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنی‌های زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
  • کومبوچای ملاس ااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]

گ

  • گیاهان دارویی اثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در جیره‌‌های با انرژی بالا و پروتئین کم بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و وضعیت کبد چرب در مرغ‌های تخمگذار [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 19-38]
  • گاوداری بررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداری‌های صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]
  • گاو هلشتاین بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای بومی ایران و هلشتاین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 87-98]
  • گلوتاتیون پراکسیداز بررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتی‌اکسیدان‌های آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
  • گندم تاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچین‌های ژاپنی تغذیه شده با جیره‌ی بر پایه گندم‌ حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
  • گوارش‌پذیری اثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 21-32]
  • گوساله هلشتاین بررسی پاسخ رشد و کارآیی مصرف خوراک در گوساله‌های از شیرگرفته شده هلشتاین بعد از مصرف مکمل متیونین پوشش‌دار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 45-58]
  • گوسفند بررسی شبکه تنظیمی ژن‌های مؤثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی (GWAS) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 97-110]

ل

  • لیپیدهای پلاسما تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیل‌های لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و آنزیم‌های کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]

م

  • مالون دی‌آلدئید اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
  • متاآنالیز فراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
  • متابولیسم چربی تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیل‌های لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و آنزیم‌های کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
  • محرک های ایمنی گیاهی مقایسه اثرات محرک های رشد و ایمنی بر پایه گیاهان داروئی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 33-44]
  • مدل سازی مقایسه‌ی عملکرد شبکه‌ی عصبی با برخی توابع ریاضی در پیش‌بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 133-142]
  • مرغ تخمگذار اثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در جیره‌‌های با انرژی بالا و پروتئین کم بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و وضعیت کبد چرب در مرغ‌های تخمگذار [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 19-38]
  • مرغ تخمگذار اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
  • مرغ تخمگذار اثرات استفاده از تفاله گوجه فرنگی، سیب و هویج به عنوان روش غیرگرسنگی تولک‌بری در مرغ های تخمگذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 117-132]
  • مرغ تخم‎گذار تاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخص‌های خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 99-112]
  • مرغ مادر تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیل‌های لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و آنزیم‌های کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
  • مرغ مادر گوشتی تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخم‌‌مرغ در مرغ‌های مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
  • مرگ و میر اثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
  • میش تأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه‌ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
  • میش بررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتی‌اکسیدان‌های آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
  • میش دالاق اثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراسنجه‌های شکمبه‌ای میش‏های دالاق [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 59-74]
  • مصرف خوراک اثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 21-32]
  • مطالعات پویش ژنومی (GWAS بررسی شبکه تنظیمی ژن‌های مؤثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی (GWAS) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 97-110]
  • میکروبیوم روده ااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
  • مکمل اسید آمینه بررسی تأثیر خمیر شیرین حاوی نانومکمل AVP-4 بر میزان تخم‌گذاری ملکه، اندازه جمعیت و خصوصیات بیوشیمیایی لاشه در کلنی های زنبور عسل (Apis mellifera) [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 123-134]
  • ملیتین بررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]
  • منحنی رشد تعیین زمان بهینه کشتار بره‌های نر پرواری نژاد افشاری با استفاده از منحنی ضریب تبدیل خوراک و منحنی سود [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 171-184]
  • موهر ارزیابی کیفیت و ارزش اقتصادی موهر تولیدی بز مرخز در استان کردستان [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 143-154]

ن

  • نیتروژن آمونیاکی تأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخص‌های عملکرد رشدی و اقتصادی جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
  • نقطه فلیگ اثرات افزودن سطوح مختلف پودر دانه جو بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تخمیری و تولید گاز سیلاژ کنگرفرنگی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 131-146]

و

  • ویتامین E تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
  • ویتامین و معدنی بررسی تأثیر خمیر شیرین حاوی نانومکمل AVP-4 بر میزان تخم‌گذاری ملکه، اندازه جمعیت و خصوصیات بیوشیمیایی لاشه در کلنی های زنبور عسل (Apis mellifera) [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 123-134]
  • وراثت پذیری فراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
  • وراثت پذیری برآورد پارامترهای ژنتیکی وزن تخم، وزن زرده و اسیدهای چرب زرده در بلدرچین ژاپنی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 41-54]
  • وزن زرده برآورد پارامترهای ژنتیکی وزن تخم، وزن زرده و اسیدهای چرب زرده در بلدرچین ژاپنی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 41-54]

ه

  • هیستوموروفومتری کارآیی اسیدی‌فایر اپتوسید بر جمعیت باکتریایی بیماری‌زا، عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، متابولیت های خون و بافت شناسی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 105-122]
  • هلشتاین مقایسه‌ی عملکرد شبکه‌ی عصبی با برخی توابع ریاضی در پیش‌بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 133-142]
  • همبستگی فراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
  • همبستگی ژنتیکی برآورد پارامترهای ژنتیکی وزن تخم، وزن زرده و اسیدهای چرب زرده در بلدرچین ژاپنی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 41-54]
  • هموگلوبین اثرات افزودن پودر خرفه(Portulace oleracea L.) با ویتامین E و ال –کارنیتین در جیره کم پروتئین بر ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 3-16]